Orginele Sony PS3 Eye Camera
Platform: PlayStation 3

Productbeschrijving

Profiteer van gratis voice- en videochat met je vrienden op het PlayStation Network, speel geweldige games of laat je creativiteit de vrije loop. De mogelijkheden zijn eindeloos!

PlayStation Eye is de innovatieve, next gen-camera waarmee je alles uit je PS3 haalt. Sluit de camera op je PlayStation 3-systeem aan met behulp van de usb-aansluiting en ervaar de superieure video- en audiokwaliteit die van elk gesprek een moment maakt om nooit te vergeten.
 

Live Videochat


Meld je aan bij PlayStation Network en navigeer naar Vrienden in het Startmenu van je PS3 voor live videochat met maximaal vier vrienden of nodig iedereen uit voor een avondje SingStar. Met behulp van de PlayStation Eye-camera kun je je optredens opnemen en deze vervolgens op My SingStar online aan de hele wereld laten zien. Of bekijk alle optredens dag en nacht op www.singstargame.com.

Laat je creativiteit de vrije loop en download de gratis EyeCreate-software in de PlayStation Store: draai je eigen film, bewerk de beelden en voeg je eigen soundtrack toe.
 

Exclusieve titels voor PlayStation Eye


Ga naar de PlayStation Store voor een heleboel exclusieve titels, speciaal voor PlayStation Eye. Ga de uitdagingen van The Trials of Topoq aan, kruip in de huid van een Blurb-herder in Operation Creature Feature of geniet van de sfeervolle lichtshows in Mesmerize.

En dit is nog maar het begin! PlayStation 3 blijft zich verder ontwikkelen, dus kijk uit naar nog meer titels met extra PlayStation Eye-features.
 

Kenmerken:

 

  • Wendbare microfoon voor superieure stemherkenning

  • Reductie van achtergrondgeluid voor een betere spraakherkenning

  • Snellere framesnelheid voor betere videokwaliteit

  • Verstelbare zoomlens voor extra mogelijkheden
  • Product is op voorraad
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 49,99 € 14,99
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 6,75 

Voorraad

3